På badeværelset med et par bundløse trusser

 

Jeg bliver nu beordret til at rejse mig og tage de bundløse trusser på, og bliver dernæst ført ud på badeværelset, får besked på at sætte mig på gulvet i min stilling, og inden Herren lukker døren og går, får jeg besked om at jeg nu kan tænke over hvorfor jeg sidder der mens han står i døråbningen og fifler med en de åbne trusser… og en den bedste dildo

 

Mine tanker går i selvsving, mit åndedrag ændre sig, og jeg kan nærme at mit hjerte banker derudaf… Jeg kan ikke komme i tanke om noget som jeg skulle have gjort som fik mig i den situation… Jeg har været sød og har lige fået slag for min forsinkelse… Så slår det mig – han vil have jeg skal tage de bundløse trusser på!!! :O

 

I sekundet da tanken rammer har jeg lyst til at rejse mig og løbe min vej… En tidligere oplevelse med det, bidrog til et fire dages sub drop… Jeg beslutter mig for at trække vejret dybt og tage den med ro.. Han ved at min hårde grænse går ved at skulle drikke urin, og det føler jeg mig sikker på at han ikke vil prøve at flytte ved, tidligere samtaler har jeg sagt at den skulle der ikke prøves at flyttes ved…

 

Herren kommer ud da jeg ved har siddet der et kvarters tid, ganske rigtigt har mine formodninger været korrekte omkring mine åbne og bundløse trusser han holder i hånden… Da det sker holder jeg blikket i jorden, jeg glemmer at trække vejret, og mine tanker kredser om ydmygelsen i det som jeg personligt føler i det øjeblik. Hvis i selv ønsker at købe en penisring kan det gøres på denne hjemmeside

 

Da Herren er færdig skullet han mig af med den varme bruser, jeg står nærmest paralyseret og ved ikk hvad jeg skal gøre… Han tørre mig, og fører mig ind i stuen, for dernæste at bruge min mund og min skede som er blottet af hullet i de bundløse trusser… Jeg er stadig i en paralyseret tilstand næsten og kan ikke rigtigt finde ro i hovedet til at nyde at mærke Herren…

 

Dagen derpå

 

Idag er gået med at bearbejde det, bearbejde den nye brug af Dominans, den time lange session som man måske kan mene ikke burde påvirke så meget, men det mentale spil og lærer at slappe af i det – er enorm… Jeg blev udfordret og der blev rykket ved grænser og ting som jeg ikke selv tænder det mindste på – men ønsker Herren at bruge sin magt og bruge urin som et virkemiddel, så er det Herrens ønske og også hans ønske hvor åbne mine trusser skal være og hvornår han ønsker dem bundløse…