Bondage sæt

Dette bliver en kort gennemgang af diverse bondage sæt og bdsm sæt.

Det er egentligt bare kombinationer af tidligere diskuteret bondage udstyr.

Så jeg vil ikke dykke uhyre meget ned i detaljer omkring produkterne. Ikke fordi jeg har gjort det i foregående afsnit

Men et bondage sæt er bare flere forskelligt BDSM produkter og udstyr kombineret som altså derfor udgør et helt sæt.

Ofte består det også af ankel og håndleds bånd som med velcro kan bindes om slaven eller bare personen der skal bindes. Det betyder at personen nemt kan frigøres ved et eksterne riv. Men også samtidig vil have umådeligt svært ved selv at slippe fri. Det giver faktisk både fordele af at være hurtige ligesom tapen og gode at binde med som rebene.

Omvendt skal man lige vurdere at de fleste bondage sæt er lidt dyrere end så mange andre og andet bondage udstyr. Det er værd at tage med i nyttekalkulen når du skal vurdere, hvad du skal købe.

Lidt ligesom man siger til nogle der begynder på en ny sport, så start med noget billigt udstyr, det gælder også for BDSM udstyr. Og så byg det stille og roligt op. Det kan betale sig.

Du ved jo i sidste ende ikke om din nyfundne fetish leder til endnu mere lyst til at købe ny produkter og prøve nye ting som par. Måske er reb og tape eller bare en simpel gagball nok bdsm udstyr for dig og din partner eller elskeren. Det ved man aldrig.

Er du allerede erfaren vil jeg omvendt 110% anbefale at i som minimum bør overveje at investere i et fuldt og komplet bondage sæt. Jeg vil næsten gætte på, i uagtet kvalitet, ikke kommer til at fortrye køber. Der findes selvfølgelig en langt række forskellige priser og kvaliteter fra produkt til produkt. Men man kan næsten ikke gør det meget galt når man køber udstyr.

Det gælder særligt hvis man vælger at handle bondage sæts ved Sinful som vi har linket til herunder. Jeg har sørget for at linke til deres kategori med bondage sæt så du kan gå i gang med at udvælge med det samme. Er du ny skla du overveje et simpelt. Måske ikke både til arme og ben men bare arme eller ben? I kan altid købe ekstra til senere.