Kontakt os i dag

Hej

Velkommen til vores kontakt side.

Nederst under denne parole af tekst finder du vores kontaktformular. Den kan du benytte hvis du ønsker at komme i kontakt med os. Der er selvfølgelig ikke nogle specifikke henvendelser som ikke er velkomne. Vi frabeder os dog spam i indbakken.

Svartiden vil variere en smule. Vi bestræber os dog på at du ikke skal vente alt for længe på svar. Det hænder dog, at vi ind i mellem tager en velfortjent ferie, er på landevejen, eller ligger og sover. Så snart vi igen har mulighed for lige at snuppe et kop kaffe og sætte os til tastaturet vil vi dog sørge for du har svar på din henvendelse.

Der er selvsagt, og som skrevet tidligere, ingen henvendelser som ikke er velkomne. Vi modtager primært henvendelser fra folk som ønsker artikler udgivet. Som udgangspunkt ønsker vi som min. en artikel i bytte eller noget tekstforfatning i bytte.

Når du kontakter os, for at få en artikel op vil du også blive præsenteret med listepriser på en lang række andre side som du kan udgive ekstra artikler på. Kontakt os derfor hurtigst muligt i dag for en samtale omkring dine muligheder.

[contact-form-7 id=”3″ title=”Contact form 1″]