Uforudsete udgifter? Her er hvad du kan gøre

Hverdagen er fyldt med udgifter, både store små, forudsete og uforudsete. De uforudsete er dog de værste, da de kan komme i alle prisklasser, og nogle gange helt kan slå din økonomi omkuld. Børnene kommer hjem med saftevandpletter på den hvide trøje, og hul i sokkerne. Køb nyt tøj, køb ankelstrømper helt fra ny – sådan går det.

De fleste ved, at man skal ligge lidt ekstra til side hver måned til diverse små uforudsete udgifter. Disse udgifter vælter sjældent budgettet, men hvad hvis bilen går i stykker? Eller tandlægeregningen løber op?

 

Hvad er et kviklån?

Et kviklån, er et lån du hurtigt og nemt kan tage, fra den ene dag til den anden. I modsætning til banken kræver de ikke meget fra dig, og du kan tage et kviklån uden kreditvurdering, så du ikke skal bekymre dig om tidligere gæld. Der er dog renter på et kviklån, og man skal være opmærksom på at tage det der passer bedst til dig. Samtidig skal du også sikre dig at du har pengene til at kunne betale udbyderen tilbage igen, på den aftale dato. Ellers kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse for dig og din familie, og økonomien vil blive en ond cirkel.

 

Til stort og småt

Kviklån er dog også smarte. Det gøres online, og pengene vil ofte være på din konto dagen efter. Samtidig kan du låne penge i lige præcis den størrelsesorden, som passer til din udgift. Hvis man undersøger markedet lidt, vil man opdage, at de kan fås helt ned i de mindre 1000-kroners beløb, til de større 6 cifrede tal. Så ligegyldig om du skal betale en dyr tandlejeregning, mangler at købe en gave til morsdag, eller skal have renoveret hele køkkenet i dit nye hus, kan kviklån være en idé.