Tag på ferie til Silkeborg

Det er nu efterhånden længe siden at vi har været på ferie, og det kan mærkes. Vi trænger efterhånden alle sammen til et par ugers velfortjent ferie langt væk fra det hus og den hverdag, vi har set lidt for meget til. Men det er bare stadig ikke helt tiden til ferie… eller er det?

Nyd smukke Silkeborg

Faktisk er der rigtig mange dejlige steder at holde ferie i Danmark. Vi har den smukkeste natur og de dejligste, mest hyggelige byer, som bare inviterer til sommerhusferie eller endda en campingferie helt ude i skoven.

En perle, som mange danskere allerede har fundet, er smukke Silkeborg i hjertet af Søhøjlandet. Her få du en smuk og gammel, men også moderne by, omgivet af de skønneste skove og masser af søer, med hyggelige badesteder. Her er både campingpladser, sommerhuse og masser af spændende udendørsaktiviteter, blandt andet en kano- eller kajaktur på Gudenåen!

Nemt at komme til

Silkeborg er nem at komme til fra alle retninger. Pak alt hvad du har brug for i bilen og udstyr hele familien med lidt godt til ganen, fyld dit termokrus fra Bodum med den bedste kaffe du har, og sæt kursen mod det midtjyske Søhøjland. Silkeborg ligger så centralt, at der også er rig mulighed for at besøge nabobyerne såsom Herning, Viborg, Århus eller Vejle, uden at det tager særlig lang tid.

Tæt ved ligger også seværdigheder som f.eks. Himmelbjerget, Museum Jorn eller AQUA ferskvandsakvariet.

Hvis det alligevel kniber

Nu sidder familien måske klar til ferie, med ønsker som både kajakture, wellness-ophold og en tur i dyre- eller forlystelsesparken, mens du sidder og tænker på, om det nu går. Vi har brugt rigtig mange penge på hus og have det sidste år, og måske opsparingen ikke helt kunne følge med.

Heldigvis er der mulighed for et hurtigt kviklån uden NemID, hvis du ved at pengene ruller ind på kontoen i løbet af de næste par måneder alligevel. Det er jo nu, at det er ferie og nu at det gode vejr skal nydes! Du oplever aldrig Danmark så øde for turister som nu!