Stor, større, størst, mega, kæmpe til XL og XXL dildoer

store dildoerStor og større dildoer er bedre? Eller er de? Det er det måske ikke alle der syntes. For en mega dildo kan også blive for stor. Det er ikke nødvendigvis særlig rart for alle.

En stor dildo kan godt gøre ondt ved indførsel på det fleste. Det er altså ikke særlig rart.

Men derimod kan man også købe en kæmpe gigant dildo som lidt en joke.

Jeg syntes hvertfald det er uhyre morsomt at køb sådan en XL stor dildo til en god gammeldags familie fødselsdag.

Guide

Når du køber en kæmpe dildo og herefter bruge den eller dem, så gælder det, at der er nogle gode råd. De skal forhåbentligt hjælpe dig eller dine med at undgå, at det bliver en ubehagelig oplevelse første gang.

Ordentlig rengøring

mega dildoDet gælder jo selvfølgelig ikke kun, når du skal købe en kæmpe dildo, men så sandelig også når du køber og bruger andre former for sexlegetøj. Grunden til, at det alligevel måske er særlig vigtigt ved større dildoer, så er det fordi mega store dildoer med større sandsynlighed vil forudsage små rifter. Det skyldes at den større størelse oftest udvider vagina eller det andet indførelsessted mere end andet legetøj.

Når der opstår rifter eller små sår, så er det særlig vigtigt, at produktet ikke er fyldt med bakterier. Selvom du måske ikke tror det, så samler der sig altså bakterier hurtigere end man lige tror. Derfor er det en virkelig god idé at sørge for, hver gang inden brug, at vaske og rengøre din mega dildo først!

Glidecreme til store dildoer

Det er nok det vigtigste og springene punkt. Husk nu for søren da, at bruge rigeligt med glidecreme. Reglen er nok her, at du hellere må bruge for meget end for lidt. For nogle siger det måske lidt sig selv, særligt hvis det føles ubehageligt, så griber man intuitivt efter pumpen med noget der får det til at glide lidt bedre.

Gå forsigtigt frem

 

Det er endnu en “regel” som måske nok siger sig selv. Hvis det ikke gør, så siger jeg det nu. Du skal sørge for, så vidt muligt, at gå stille og roligt frem. Start forsigtigt. Varm eventuelt op med en lidt mindre dildo og bevæg dig så hen til den større og slut af med de kæmpe dildoer du har eller vil købe.

Den brede del af dildoen

kæmpe dildo

Der vil oftest være en bred del på dildoen. Sørg for, at du under indførsel benytter dig af denne del i åbningen længe. Det kan være en smule ubehageligt, at skubbe den del helt ind, fordi din krop kan have en tendens til at ville trække musklerne sammen pludseligt. Du skal derfor være sikker på, at du er helt afslappet før du “går forbi” den brede del på din XL dildo eller XXL dildo.

Opsummering

Så håber jeg, at dette var en god guide for dig. Jeg håber at den har leveret nogle gode pointers og retningslinjer og gode råd til dig.

Hvis du har andre spørgsmål, så tøv endelig ikke med at slå på tråden her på siden.