Sandheden om kvinder og festkjoler

Hvad er det der gør at kvinder altid er på jagt efter en festkjole?

Vi danskere elsker at more os. Vi elsker at feste og hygge os og være sammen med vores familie og venner. Men vi kvinder er bare helt ustyrlige hvad angår tøj. Mange af os kan ikk have den samme kjole på, som man havde på til sidste fest. Nogle af os kommer altid til at have den kjole på nogensinde igen, fordi der skal skiftes kjole ud til hver ny fest der kommer. Men hvorfor er det at vi er sådan? 

Vi er bange for hvad andre tænker

I princippet kan vi have det tøj på vi vil. Der er ingen lov der siger at man ikke må have det samme tøj på. Heldigvis for det da. Det eneste der siger at vi ikke kan have det samme tøj på, er den indre stemme inden i hjernen. Mænd har det på samme måde, men ikke i lige så høj forstand som kvinder. Grunden til at kvinder helst vil have en ny kjole på til hver lejlighed, er fordi vi er bange for at nogen lægger mærke til, om man nu skulle have den samme kjole på. Vi er bange for at få en kommentar fra andre mennesker. Og årsagen til dette er, at det er fordi at vi kvinder nærstuderer de andre personer i rummet. Kvinder er meget tøjbevidste, og kan snildt fortælle hvem der havde hvad på af tøj, igår til festen. Fordi det er sådan noget kvinder lægger mærke til. Og når vi lægger mærke til det hos andre, så er vi sikre på at andre også lægger mærke til en selv, og det er derfor at det er så vigtigt for os. 

Vær ligeglad med hvad andre tænker

Egentlig burde vi være fuldstændig ligeglade med hvad andre tænker. Vi bruger alt for mange tanker og energi på at tænke på hvad andre siger. Vi burde begynde at tænke, at det kan være ligemeget om de andre tænker det ene eller det andet. Det vigtigste er, at man selv er glad og tilfreds. Men samfundet er desværre ikke skruet sådan sammen. For der vil altid være mennesker i blandt, som synes at de har taleret til at kommentere på andres bekostning. Tit er det mennesker som selv har lav selvtillid, som føler, at de har brug for at hakke ned på andre. De håber på reaktioner, måske drama. Og det bedste man kan gøre er, at ignorere vedkommende. Når man ignorere vedkommende, igen og igen, vil det på sigt sende det signal til vedkommende, om at det ikke kan betale sig at blive ved. 

Find den rette festkjole

Der findes rigtig mange steder hvor du kan finde festkjoler. Det du skal gøre dig tanker om, er hvilke slags kjole du er på jagt efter. Er det en lang kjole, en kort kjole, skal den være tætsiddende eller skal den sidde løst? – Du kan helt sikkert finde den rette festkjole, hvis du forbereder dig om udseendet. Bestil den på nettet og modtag den med posten, så du hurtigt og nemt kan prøve den af foran spejlet derhjemme. Det kræver ikke det store, og du kan hygge dig med en god cafe latte imens du finder den rette kjole.