Pipedream – sexdukker der rykker i piben

Stik imod udbredt tro, er sexdukker ikke noget nyt. De kan dokumenteres helt tilbage til renæssance tiden. Under de store og ofte årslange opdagelsesrejser var uopfyldte seksuelle behov et stort problem på skibene. Det var helt uhørt, at have kvinder om bord på et skib. En stærk overtro slog fast, at det ville betyde den sikre undergang for skibet. Den eneste måde en kvinde kunne komme om bord på et skib, var som betalende passager. Og så kun hvis hun havde en mandlig ledsager.

Som løsning på dette dilemma tog man sexdukker med. De eneste materialer der dengang kunne bruges til sexdukker var stof og læder. Dukkerne gik på omgang blandt besætningen, og må have været en alvorlig smittekilde. Hygiejne var ikke ligefrem søfolkenes stærkeste side.

Men det er nu og her, at sexdukker har slået igennem som en berigelse af sexlivet. Sexdukker opfylder, i dag som dengang, behov og lyster som ellers ville være svære at tilfredsstille.

Sexdukker og andre onaniprodukter er i dag alment accepteret

Generelt er sexlegetøj og onaniprodukter i dag bredt accepteret i de vestlige samfund. Det fører ikke længere til løftede øjenbryn, manende fingre eller moralske prædikker. Internettet har spillet en stor rolle i dette holdningsskifte. Inden Internettet var det så godt som umuligt at købe en sexdukke diskret og anonymt. Det har helt sikkert afholdt mange fra at gå i lag med en.

I dag kan du købe alverdens sexlegetøj og onaniprodukter, uden at skulle afsløre din identitet eller komme i kontakt med en anden person. Du kan bestille alt online og det sker 100% diskret. Godt nok skal du bruge dit betalingskort, men hele processen sker automatisk. Sexlegetøj bliver forsendt med en anonym afsender, så ikke engang på posthuset ved de hvad der gemmer sig i pakken.

Top kvalitets sexdukker fra Kalifornien

Pipedream er et veletableret amerikansk firma med hovedsæde i Kalifornien. Der har de produceret sexdukker og andet sexlegetøj siden 1973. Det er en virksomhed, som præges af åbenhed og tolerance angående sex og seksuelle behov og lyster. Det ses fx ved at de lægger lige så megen energi i at producere sexdukker til kvinder som til mænd. Også sexdukker til homoseksuelle findes i deres sortiment.

Pipedream.dk kan du se hvad virksomheden tilbyder i Danmark. Internationalt, har Pipedream 2500 produkter som de sælger i 140 af verdens lande. Pipedream har et absolut uplettet ry. Når du køber et Pipedream produkt kan du være sikker på at det holder hvad det lover.

Knep dig sanseløst med Fuck Me Silly

Fuck Me Silly er navnet på Pipedreams mest populære sortiment indenfor sexdukker. Der finder du modeller til både mænd og kvinder. Her et lille udpluk:

  • Fuck Me Silly – modellen der lægger navn til hele sortimentet er en af verdens mest populære onaniredskaber. Den nyeste version hedder Fuck Me Silly 2 Realistisk Real Doll. Det er en såkaldt torso, dvs. underliv med vagina og anal åbning. En dejlig rund røv og en slank overkrop med strittende bryster. Alle Fuck Me Silly produkter har 18cm dybe åbninger.
  • Pipedream Fuck Me Silly Realistisk – denne model er designet til at knaldes bagfra, doggy style. Det er en solid og perfekt røv som du kan pumpe så hård som du lyster eller magter. Du kan også smække ballerne så hårde som du vil. Materialet for disse sexdukker ligner menneskelig hud så meget, at det ville være svært at føle forskellen med forbundne øjne. Som alle andre Fuck Me Silly produkter kan denne dukke også vendes og bruges begge veje. Med hele 9 kg vægt er det den tungeste Pipedream model. Vægten gør det endnu mere realistisk at pule denne dukke.
  • Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator – her har vi en halv dame. Det er et underliv med et par slanke og lange ben. Disse har et stålskelet og er bøjelige. Det gør at du kan placere dem i både naturlige og fysisk umulige positioner. Denne model får mange gode anmeldelser fra imponerede brugere. Det er en god model til dem der gerne vil eksperimentere.
  • Pipedream Fuck Me Silly Bubble Butt – det perfekte legetøj til alle numseglade mænd. Hofterne er lige til at tage fat i, og så kan du støde til med al kraft. Materialet er kaldt fanta flesh. Det har intet at gøre med Coca Colas kendte læskedrik, men hentyder til fanta-si. Det føles som ægte kød og hud. Nogle brugere påstår endda, at det er bedre end den ægte vare. Du kan også vende dukken på ryggen og knalde den forfra, og i begge huller.
  • Pipedream Fuck Me Silly Petite – her er det vigtigt at du husker glidecremen. Fordi Pipedream Fuck Me Silly Petite er en særdeles stram fisse. Husk at det ikke vil gøre ondt på dukken, men på dilleren, hvis du glemmer smørelsen. Denne dukke har fået en hel del medieomtale, fordi den er meget speciel.
  • Pipedream Big Fat Titties – er du til tittie fuck, så er det den helt perfekte dukke til dig. Disse fantastiske bryster kan holde til mere end originalerne. Du kan nive, rive og presse så meget som du har lyst til. Når du skubber brysterne sammen får du et rigtigt stramt fit.

Også kvinder kan knalde sig i den 7.himmel med Pipedream Fuck Me Silly

Fuck Me Silly Man er designet til at give kvinder noget at glæde sig over. Det er en knæende torso med en imponerende og meget detaljeret penis. Den er ledsaget af et par lige så imponerende klunker i golfbold størrelse. Var der nogen der sagde ”ræk mig lige putte jernet”?

Denne dukke er perfekt til omvendt cowgirl og andre ridestillinger. Så mangler der bare en Texas hat og en pisk, så kan rodeoen løbe fra stablen.

Fuck Me Silly Dude er en liggende torso, med de samme imponerende detaljer. Den kan bruges til alt muligt, fra missionær til eksperimentér. Det er lige sagen til den eksperimenter-lystne kvinde. Dukken er også perfekt til at simulere blowjobs med. Øvelse gør mester siger man. Med Fuck Me Silly Dude kan du øve dig i din egen tid og dit eget tempo. Kun fantasien sætter grænser for hvad denne sexdukke kan bruges til.