Overvejer du at få dig en hjemmeside?

Hvis du er forretningsdrivende, er en hjemmeside uundværlig. Og dét hvad end du er selvstændig på fuld tid eller blot af og til tjener lidt ekstra skillinger på én af dine hobbyaktiviteter. En velstruktureret hjemmeside kan både hjælpe dig med at skaffe nye kunder og holde kontakten med dem, du har i forvejen. En flot hjemmeside sender et signal til omverdenen om, at du tager dit virke alvorligt. Du kan både bruge siden til at skrive lidt om dig selv, fremvise dine produkter og kompetencer og selvfølgelig liste din kontaktinfo.

Priser på hjemmesideoprettelser

Før du kan få en hjemmeside op og køre, skal du beslutte dig for et webhotel. Hjemmeside priser varierer fra hotel til hotel, men fælles for de fleste er en meget lav månedlig pris for dét domæne, du vælger. Din hjemmesideoprettelse behøver med andre ord langt fra at ruinere dig. Hvis du mangler inspiration til at komme i gang, kan du prøve at aflure nogle af de sider, du synes godt om. Hvad fungerer? Hvad fungerer ikke? Stiller du dig selv sådanne spørgsmål, vil du hurtigt komme din egen sides design og funktioner lidt nærmere. 

Det store hjemmesideterræn

Der findes hjemmesider for alt mellem himmel og jord. Dét skyldes, at vi efterhånden både bruger internettet til vores arbejde, til at orientere os i nyheder fra indland og udland og som underholdning i de stunder, hvor vi har fri. De fleste af os benytter jævnligt de online streaming-tjenester til at se tv-serier og film. Og mange af os går også på internettet, når vi keder os, men ikke konkret ved, hvad vi leder efter. Næste gang du befinder dig i et kedsommeligt øjeblik, kan du glæde dig ved tanken om, at internettet efterhånden bugner over med både gåder og vittigheder. Tjek for eksempel dette udvalg af din mor er så fed jokes.