Ødelagde min tlf på ferie

Da jeg var på ferie i usa var det under Black friday og vi valgte at tage ind i byen for at kigge på nogle ting vi kunne købe, men vi vidste dog ikke at der ville være så mange mennesker som der nu var. Der var meget presset og der var ikke specielt meget plads at gå på, men vi var opsat på at finde noget vi kunne bruge Vores penge på, vi gik rundt og ledte og ledte og vi fandt nogle ting men det vi prøvede at finde var faktisk udsolgt. Vores sidste håb var en af de butikker som lå og ikke lignede at der var så mange der havde været derinde, men da vi kommer derind og spørger efter det vi vil have så var de udsolgt.Vi spurgte om der ikke var andre måder at få fat i det vi vil have på, de fortalte os at måske var en butik som stadig havde det på lager, men vi skulle være hurtige. Så vi løb gennem byen og som jeg havde min telefon i hånden, så løb jeg ind i et andet menneske og tabte min telefon. Min telefon gik i stykker, Det var en helt ny telefon så jeg ville ikke købe en ny og da jeg kom hjem til Danmark så var jeg opsat på at få den fixet. Det valgte jeg så og fandt heldigvis fik fixphone.dk som lå i Roskilde der hvor jeg boede. 

De reparerede telefon nemt, hurtigt og billigt og Det var jeg rigtig tilfreds med, hvis jeg nu skulle ødelægge min telefon igen, ved jeg hvem man kan tage hen til. og hvis jeg kendte nogen som nu skulle for ødelagt telefon så ville jeg også have henvist dem til dem, Jeg er glad for den service de gav mig.