Kunstværker af garn er populære

I en tid hvor der er krig i mange dele af verden og hvor planeten er under pres, har man aldrig som før brug for kunst og kultur. Det er nemlig det, som gør, at folk udvikler sig, lærer noget nyt og foretager drastiske ændringer. Man kan lave kunst på mange forskellige måder. Nogle laver kunst, som aldrig bliver set af nogen mens andre laver kunst, som ender med at blive så populært, at det bliver set af hele verden. Det er klart, at man selvfølgelig ønsker at nå så langt ud som muligt, men det kræver dog også meget. En måde, hvorpå man laver kunst er blandt andet ved hjælp af garn, som er et godt materiale. Garn er nemlig noget, som du kan bruge til at lave større kunstinstallationer med.

Med garn har du masser af materiale

Desværre er der færre og færre, der strikker og hækler i disse år. I hvert fald hvis man kigger på den generelle udvikling de sidste 100 år. Derfor er der også mange, der har garn liggende derhjemme, som aldrig bliver brugt. Det er en skam, og desværre er der mange, der ender med at smide deres garn helt ud. Det er problematisk da det sagtens kunne blive brugt af nogle andre. Derfor bør man altid lige finde ud af om der er andre, som kunne bruge ens garn til noget før det blot ryger til storskrald. Har man tidligere hæklet eller strikket meget kan det være, at man endda har hele sække, som er fyldt med garn af forskellig art. At smide så store mængder garn ud er en skam og noget, som man bør undgå.

Er man kunstner og har brug for meget garn er det dog en god ting, at der bliver smidt så meget garn ud. For så kan man bruge alt dette garn til sine store kunstinstallationer. Er man kunstner vil man uden tvivl have brug for store mængder og det kan man få fordi, de alligevel bliver smidt ud. På den måde har man også et kunstværk, der går op i miljøet og genbrug. Det er en ting, som vi har brug for i disse dage, så det er en yderst god ting for både en selv som kunstner og for resten af verden.

Forskellige farver garn passer sammen

Skal man lave noget sjovt og spændende ud af garn bør man sørge for at finde så mange forskellige farver som muligt. Det giver nemlig et smukt spil når man kan se dem ved siden af hinanden. Her kan man næsten overveje at bruge alle farver der findes for at skabe den rette sammensætning. Det er klart, at det ikke er muligt at finde farver i samtlige nuancer, der findes, men man kan dog gøre et forsøg. På den måde vil et kunstværk også se langt mere indbydende ud. For er der noget, som gør, at folk kigger rundt omkring så er det farver. Folk er vilde med at se forskellige, vilde farver og de kan også lide at røre ved dem.

Kilde: filato.dk