Kom i strandform med et løbebånd

Solens stråler er så småt ved at komme frem bag skyerne, ligesom graderne nærmer sig de 25. Det betyder, at du skal ned på stranden og bade, men er du i form til det? Her i artiklen ser vi på, hvordan alle kan bruge et løbebånd samt en kalorietæller til at komme i form – så læs med.

Alle kan bruge et løbebånd

Løbebånd er både for de trænede samt de helt nye motionister. På løbebånd kan du vælge hastigheden, men samtidig kan du vælge, om du vil gå/løbe med stigning på. Så er du typen, der har en god kondi, kan du vælge at løbe – måske endda op ad bakke.

Er du derimod ikke i form til at løbe, kan du altid sætte lidt stigning på og gå, fordi så vil du også få pulsen op. At gå op ad en stigning er ikke bare lige til, og med et løbebånd kan du derfor forbrænde kalorier, hvad enten det er i løb eller gang. Derfor egner løbebånd sig også til alle typer. Læs mere om at komme i strandform på Brønshøjhusumavis.dk

Køb et løbebånd til hjemmet

Der kan være mange undskyldninger for ikke at komme ud og løbe. Dårligt vejr, kulde, mørke, menneskemylder eller lignende. Disse undskyldninger skal pakkes langt væk, og det kan ske, hvis du køber et løbebånd til hjemmet.
Så har du det altid i nærheden, og du kan derfor løbe, lige når det passer dig uden at blive forstyrret af hverken mennesker eller vejret.

Tæl dine kalorier

Det kan lyde besværligt, men de fleste apps kan scanne stregkoder på madvarer, og når først du har tastet noget ind en gang, ligger det i systemet. Det tager derfor kun lidt ekstra tid i starten, men efter en lille uge vil du ikke bruge mere end få minutter om dagen på at indtaste.

For at tabe dig skal du ligge i kalorieunderskud og med en app, kan du sikre dig, at det altid sker. Dermed kan du hurtigt komme i strandform, hvis du tilmed kombinerer det med ture på løbebåndet.