Kender du de forskellige typer lån? Læs med her

Hvis du skal til at tage et lån, så er det godt at være lidt informeret omkring, hvad du har at vælge mellem. Der findes nemlig flere forskellige typer lån. Der kan være mange grunde til, at man har behov for at tage et lån – og nogle lån vil sikkert passe bedre på dig, end andre vil. Her kan du i hvert fald blive lidt klogere på området.

 

Kviklån: Mindre beløb men penge med det samme

I dag er det rigtig nemt at tage et kviklån. De er heller ikke særlig svære at finde, for de er alle vegne. Det smarte ved kviklån er, at man får en rigtig hurtig udbetaling. Faktisk kan du tage et lån og have penge på din konto allerede et kvarter efter. Det er altså en rigtig god lånemulighed, hvis du mangler penge lige nu og her. Så hvis det er tilfældet, så lån penge og få dem med det samme med et kviklån. Et kviklån er typisk på mindre beløb omkring 5000 kr. Det er altså ofte noget, folk låner, hvis de f.eks. ikke lige kan betale huslejen en måned, eller hvis der kommer en regning en ad døren, man ikke havde regnet med.

 

Forbrugslånet – nemt at blive godkendt til

Du kan også vælge at tage et forbrugslån, hvis du mangler lidt penge. Når man tager et forbrugslån, så kan man helt selv vælge, hvad man skal bruge pengene på. Der er ingen, der interesserer sig for, hvorfor du låner penge. Det er altså meget nemt at blive godkendt til at tage et forbrugslån, fordi der ikke stilles spørgsmålstegn ved, hvad pengene skal bruges til.

 

Minilån – det lille lån med store fordele

Hvis du bare har brug for at låne omkring de 10.000 kr., så er det en rigtig god mulighed at tage et minilån. Et minilån har flere fordele. For det første, så er det rigtig nemt at blive godkendt til et minilån, hvis man ikke er havnet i RKI. Der er desuden typisk hurtig udbetaling på et minilån, og så er den første måned ofte rentefri. Du kan få mere info om lån her.

 

Mobillånet – til det mindre beløb

Et mobillån har en grænse på 10.000 kr., så du kan altså ikke låne mere end dette. Det er flere fordele ved mobillånet. Godkendelsesprocessen går rigtigt hurtigt, og det er nemt at blive godkendt. Der findes naturligvis mange flere lån end dem, der er nævnt her.