Kan en økologisk babydyne vaskes med sæbebær

Jeg mindes at jeg har skrevet en artikel om lige netop dette emne før. Og jeg må så indrømme at jeg ikke kendte svaret dengang, og jeg kender stadig ikke svaret i dag, men jeg har så heller ikke forsøgt at finde det, så hvis du rent faktisk står med det spørgsmål helt aktuelt, så vil jeg klart anbefale at finde svaret i en anden artikel, fordi denne kommer ikke med et egentligt svar. Her taler vi nemlig bare om en økologisk babydyne rent faktisk kan vaskes med sæbebær, vi taler ikk eom svaret. 

Ja jeg ved godt at det måske lyder underligt og også lidt besynderligt, men sådan bliver artikler oftest når der ikke er tid til research. 

Det er noget underligt noget ikke. At der overhovedet findes den slags artikler, men selvfølgeligt gør der det. Der findes mere eller mindre alt det vi kan forestille os efterhånden. 

Og så alligevel overhovedet ikke. Nå ja, men det var slet ikk lige det jeg ville skrive om, det var mere ovre i retningen af de økologiske babydyner og sæbebær du ved. Eller gør du? sorry, jeg laver bare sjov, fordi jeg synes at det er lidt sjovt selv, men derfor behøves det jop ikke at betyde at du også synes det. 

Så jeg beklager alligevel, for at spilde din tid her. Men hvis du ikke er på udkig efter tidsfordriv, så kan jeg klart anbefale dig at finde artikler udgivet på bedre medier, fordi det her er nemlig slet ikke den slags artikler du finder her på mediet. Her finder du nok mest de her enormt hurtigt skrevet artikler, som ikke rigtigt har en værdi for en reel læser. Jeg glæder mig dog til på et tidspunkt også at få lov til at skrive til reelle læsere, og til den tid får jeg nok også lidt ekstra tid til at få skrevet noget lidt mere brugbart ned. Ja det var jo så egentligt bare det, så jeg vil hoppe videre i den næste tekst. Ha det skønt.