Hvilket hundeudstyr er nødvendigt?

Mange nye hundeejere er ikke klar over, hvor vigtigt det er at have visse hundeudstyr, når de får deres nye kæledyr. De tror måske, at de kan leve uden det, men det er ikke sandt. Du skal have et par ting for at kunne passe din hvalp ordentligt. Denne artikel vil nævne, hvad du bør købe til din hund, og hvorfor disse ting er nødvendige at have med sig.

Snor og sele/halsbånd

En af de vigtigste dele af det udstyr, du har brug for til din hund, er en snor og sele eller halsbånd. Det giver dig mulighed for at holde dem tæt på og sikre, mens du går med dem. Det er også upassende og direkte ulovligt ikke at have din hund i snor, når du går udenfor på offentlige arealer. Du bestemmer selv om din hund skal have halsbånd eller en sele på når i går. Husk, at når hunden er 3 måneder gammel, så skal den have et hundetegn.

Hundemad

Det er selvfølgelig også vigtigt, at hunden får noget at spise. Men det skal ikke bare være et hvilket som helst hundefoder, det skal være noget foder, som passer til din hunds alder, aktivitet og eventuel race. Hunde har brug for proteiner, som der er i kød. Derfor bør du kigge på ingredienslisten på dit hundefoder og sikre sig, at der er kød som der aller første på ingredienslisten.

Vand og mad-skåle

Din hund skal også have et sted at spise og drikke. Dette gøres normalt med mad- og vandskåle. Du kan enten bruge skåle i keramik eller rustfrit stål, men sørg for, at de er robuste og ikke let vælter. Hvis du har en lille hunderace, så behøver skålene ikke er være store, hvis du har en stor hund, bør du overveje nogle store skåle og også sætte skålene på et stativ.

Seng/kurv

Din hund skal have et sted, hvor den kan sove og være alene, hvis den har behov for det. Nogen bruger et transportbur, hvor andre bare har hundesenge eller hundekurve. Det vigtigste er, at det er komfortabelt og rart for hunden at ligge i, og at den naturligvis er passende i størrelsen.

Der findes en masse forskellige hundesenge, som både varierer i størrelser og materialer. De bør også være praktiske, så de kan vaskes, hvis hunden har været beskidte. Du kan se mere om hundeudstyr her og også her i blandt hundesenge hos Dyreverdenen.