Hold fast i parforholdets gnist gennem parterapi

Hold fast i parforholdets gnist gennem parterapi

Parterapi i København kan  fungere som en del af at holde parforholdet på det rigtige spor. Selvom der måske ikke er sådan de store problemer, kan parterapi være en rigtig fin vej til at få vendt nogle af de ting, som fylder i hverdagen og som vi går og tumler med. På den måde kan man se det som en måde at få ventileret lidt og måske også få afstemt nogle skjulte forventninger. Det er en omsorg for det gode, man har i forholdet.

Skænderier kan sagtens være en naturlig del af et parforhold. Men nogen gange oplever par, at konflikterne vokser og går i en uløselig gordisk knude.

Det kan være meget vanskeligt at tale om tingene, og ret tit bebrejder man sin kæreste. Vi lytter ikke mere og vores skænderier bliver større, og så forvinder den gode kontakt og det bliver svært at lægge tingene bag os. Så er vi ikke længere omsorgsfulde over for hinanden og forstår ikke den anden. Til sidst har vi ikke tolerance for den anden og dermed starte en ond cirkel af negativ stemning rettet mod hinanden.

Disse skænderier kan have bund i mange forskellige årsager. Det kan være den presse hverdag, som rammer mange par og familier, hvor par kommer i konflikt over de mere simple hverdagsaktiviteter, desværre. 

Det kan også være fordi vi har for store forventninger til hvad parforholdet skal kunne og måske flugter vores , fremtidsdrømme slet ikke med hinanden. Det kan også give nogle ærgerlige uoverensstemmelser. 

Konflikterne kan også have baggrund i meget akutte tillidsbrud såsom utroskab. I sådanne tilfælde kan parterapi være en hjælp til at løsne op om problemerne og øge tilliden og nærheden, selvom det kan være svært og for nogle ovenikøbet nok umuligt, desværre. Kontakt en parterapeut København, hvis I kan mærke, at det nok er det, vi skal bruge