Hjemsendt som følge af corona: Hvad kan man lave?

Vi sidder alle i næsten samme situation. Vi kan næsten ingenting pga. corona. De fleste er hjemsendt fra arbejde og skole, og især hvis man bor alene, kan det være et kedsommeligt projekt.

Man må ikke se vennerne, man kan ikke helt tage hjem til sine bedsteforældre og hygge, og ens mor og far har travlt med små søskende, som også keder sig under corona. Så hvad kan man lave, når man har brug for at der skal ske noget?

Gå i køkkenet

En oplagt ting man kan lave, er at gå i køkkenet. Det er det perfekte tidspunkt, at begynde og eksperimentere med nogle sjove madlavningsting. Det kan være sjovt, spændende og selvfølgelig super lækkert, hvis du får ordenligt gang i madlavningskunsten.

Man kan også invitere en veninde over, og få bagt en kage sammen, som man kan sidde og hygge sig med. Cheesecake med kirsebær lyder stort og fancy, men behøves ikke være så svært. Det kan til gengæld være super lækkert, og hyggeligt at stå og lave, med en veninde.

Drøm dig væk

En anden oplagt ting er selvfølgelig at få drømt sig lidt væk til den næste rejse, man gerne vil på. Måske er man allerede begyndt at booke, eller planlægger lidt, så man er klar til at booke. Så snart verden er klar til det.

Hvis man bare gerne vil ud at rejse, men er lidt i tvivl om, hvor man egentlig skal tage hen, så kan man kigge på populære rejsemål online. Her kan man hurtigt finde noget inspiration, så man kan komme det helt rigtige sted hen, når restriktionerne bliver løftet, og verden åbner op igen. Vi trænger alle til lidt ferie, og så længe det ikke kan ske fysisk, må vi gøre hvad vi kan, for at fremtvinge feriefølelsen hjemme i vores stuer.