Det kan du nemt gøre for miljøet

Det kan være svært at forholde sig til, hvad man skal gøre for miljøet. Især fordi at så mange af de ting, man kan gøre, virker alt for ekstreme. Det er svært helt at lade vær med at spise animalske produkter, og det er svært at lade vær med at køre bil og rejse rundt.

Heldigvis kan du stadig gøre noget godt, uden at du behøver at ofre dig selv fuldstændigt i processen. Læs med her, og find inspiration.

Tag på ferie tættere på

Hvis du har mulighed for det, så kan du vælge at tage vil eller tog, næste gang du skal på ferie. Der er mange fede steder, man kan besøge i Europa, hvor man kan komme ned uden at skulle flyve.

Hvis du tager til et andet europæisk land, så skal du selvfølgelig sørge for at have styr på euro to dkk og omvendt, så du ved, hvad de forskellige ting rent faktisk koster.

Skift til en elbil

Det kan være svært helt at undvære en bil, men du kan jo også i stedet for vælge at skifte til en el-bil. Hvis du skal til at have en el-bil, så er det smart også at have en lader til den. Er du i tvivl om, hvilken lader du skal købe, så kan du få mere information på denne easee home test.

Spis mindre kød

Der er jo ingen, der siger, at det behøves at være så sort/hvidt. I stedet for at man helt dropper animalske produkter, kan man jo også holde kødfrie dage to gange om ugen. Lidt er bedre end ingenting.

Og hvis man skal gøre alt for meget, så ender det jo ofte med, at man slet ikke får gjort noget. Start derfor med et par dage i ugen.