Der er mange valgmuligheder, men disse ting bliver der investeret meget i

Man skal ikke særlig lang tid tilbage, før det var ualmindeligt at investere sine penge, hvis man var ung. I dag ser det helt anderledes ud. I dag investerer nærmest alle unge, og de har virkelig godt styr på det – i hvert fald mange af dem. Tjekker man diverse grupper på Facebook, så er der rigtig mange unge mennesker, der svarer på spørgsmål og kommer med fornuftige analyser. Det er generelt set en god udvikling.

For mange nye investorer er det dog svært at følge med, fordi der er så meget, man skal forholde sig til. Oftest vil man gerne have svar på, hvad man skal investere i, og så er det alt, hvad man skal bruge. Verden er dog ikke så simpel. Man “kan” og bør ikke give sådan en rådgivning, hvis man ikke kan spå om fremtiden.

Vores pointe er, at der følger en risiko med investeringer. Dette gælder uanset om der er tale om aktier, krypto eller noget helt tredje. Risikoen er nok højere ved nogle ting, men det ændrer ikke på, at du reelt set kan tabe dine penge. Intet er sikkert, og det skal du vide samt forstå, før du går i gang med investeringer.

En del forstår ikke at tingene også kan gå ned. Køber man Ether med kreditkort på hjemmesider som denne https://buyeth.dk/ether-kreditkort/ så er man allerede et par procent nede på grund af omkostningerne til selve handlen. Ether skal altså stige med nogle procent, før man er i plus igen. Kryptovalutaer er dog kendt for at være “hurtige”, hvorfor det kan gå den ene eller anden vej meget hurtigt. Men pointen er at der bliver investeret rigtig meget i denne kryptovaluta.

Inden for kategorien aktier kan vi nævne Facebook, Netflix, Amazon, Google og så selvfølgelig medicinalvirksomheder som Pfizer. Der kommer hele tiden en udskiftning på resten, men de nævnte er meget populære for tiden.