Gaven var en ravlygte

Her på redaktionen er de fleste af os ægtemænd, så vi ved nok et og andet om, hvad der skal til for at få fruen derhjemme til at smile. Som regel er det blomster, chokolade eller små duftevand, der smører hjemmerelationen, men indimellem kan man jo godt gå lidt mere ekstraordinært til værks og finde alternativer.

Det prøvede en af vores kollegaer så, men det faldt ikke helt så succesfuldt ud, som han havde forestillet sig. Set i bagklogskabens ulidelig klare skær, måtte han da også indrømme, at et gavekort til T. Hansen nok også var skudt lidt over mål, selv om konen nu godt kan finde ud af at skifte både olie og dæk på bilen. Men smilet stivnede altså en kende, da hun så det T. Hansen-gavekort.

Belært af den lidt kedelige erfaring, måtte han virkelig lægge sig i selen og hitte på et fuldblods alternativ, og man må da sige, at han gik linjen ud. Han satte sig for at finde en ægte ravklump til fruen, mens de var på Bornholmerferie, og til det formål havde han behov for hjælp. Det fandt han hos Ravfund.dk

Ravlygter fra Ravfund.dk – så er det nemt at finde det gule guld

Godt hjulpet på vej af en fremragende kundeservice hos Ravfund.dk, fik vores gode kollega indkøbt en nybegynder ravlygte, som han smuglede med i bagagen til Fanø. Så mens fruen dyrkede let motion på fitnesscentret ved siden af hotellet i de tidlige aftentimer, gik vores kollega i smug på ravjagt.

Al begyndelse er svær, men vores kollega kom nu hurtigt efter det, og der gik ikke længe, før han havde luret teknikken omkring, hvordan han skulle holde ravlygten, så lysstrålen faldt præcis der, hvor ravklumperne lå og puttede sig i tangdyngerne men han var også hjulpet godt på vej da han havde sturet et såkaldt ravkort hjemmefra, det er et kort der viser hvor der er rav i Danmark.

Byttet var nu alligevel lidt klejnt, mente vores kollega, så han soppede ud på det lidt dybere vand, ca. 60 cm dybt. Med sin specielle ravlygte beregnet til netop max. 60 cm, fandt han så den guldklump, han havde ledt så intenst efter. Det var et ægte ravfund. Missionen var fuldført! Nu resterede der blot en hjemrejse, og så en tur forbi guldsmeden, så fruen kunne blive begavet med et genuint ravfund.

Ravfund giver gevinst på hjemmefronten

Vores kollega er efter en kort, men temmelig kølig tur ude i kulden, nu tilbage i kridthuset hos fruen. Hans ravfund faldt absolut i hendes smag, selv om hun undrede sig såre over, hvor han dog havde gjort et stor flot ravfund.

Hun undrer sig stadig, men nu er det blot vores kollegas nye fritidshobby, som er årsagen. Han er nemlig blevet total bidt af ravfund-dillen, så han er ude hver weekend med ravlygten fra ravfund.dk, som nu er blevet hans kæreste eje.